Mäenpää  |  Rakennus Oy - Byggnads Ab
 
 
 
Etusivu
Yritys
Referenssejä
Laatu
Asuntorakentaminen
Liikerakennukset
Vuokrataan
Media
Yhteystiedot
 
 
 
 
 
Mäenpää Rakennus Oy rakentaa uuden päiväkodin Fastighets Ab Ebba – Kiinteistö Oy:lle

Urakka   käsittää  uuden  päiväkodin rakentaminen Pietarsaaressa.  Rakennus on 1- kerroksinen ja  kokonaispintaala  noin  3300m2.   Rakennuksen  käyttäjä  on  Pietarsaaren  opetuslautakunta  ja on tarkoitettu  varhaiskasvatukselle 1-5  vuotiaalle.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Esiteet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mäenpää Rakennus Oy laajentaa Optiman tiloja Pietarsaaressa.

Urakka käsitää koulutustilojen laajennukset I-osassa sekä 3 kerroksisen konttorin. Urakkaan kuuluvat myös muutostyöt A-osan opiskelutorilla ja kahvilassa. Uudisrakennuksen kokonaispinta-ala on 3110,5 m2.
 
 

Folkhälsan rakentaa uutta Folkhälsan-taloa Vaasan keskustassa osoitteessa 23-25, rakennustyöt aloitettiin kesäkuussa 2013

Vaasan Folkhälsan-talon sijainti on hyvin keskeinen ja tuo Folkhälsanille näkyvyyttä kaupungissa sekä hyvät kehitysmahdollisuudet. Taloon tulee itsenäiseen asumiseen tarkoitettuja asuntoja, keittiö ja ruokasali, tilat terveyttä edistävaan toimintaan ja ryhmätoimintaan, Folkhälsan Botnian ja Folkhälsans Förbundin konttorit sekä tiloja, joita voidaan vuokrata ulkopuolisille.

Vaasan talon rakentava yhteistyössä Samfundet Folkhälsan i svenska Finland r.f., Svenska litteratursällskapet i Finland r.f. ja Landskapsföreningen Folkhälsan i Österbotten r.f. Muita yhteistyökumppaneita ja rahoittajia ovat mm. Harry Schaumans stiftelsen ja Nordea Bank Ab.

Pääsuunnittelija on Oy Arkkitehtitoimisto Aitoaho & Viljanen.

 
 
12.08.2013

Rosenlundin pappilan restaurointi ja kunnostaminen on aloitettu. Rakennuksen bruttoala on 755m2.

Arkitektstudio Anders Höglund Oy / Luoma Arkitehtuuri on tehnyt suunnitelman projektille, jolla on suuri kulttuurihistoriallinen arvo.

Pappilan on rakentanut Eric Brunnius vuonna 1798. Ensimmäinen kerrokseen sijoitetaan kahvila ja ravintolatoiminnot, istumapaikkoja tulee 80-100 hengelle.

Toiseen kerrokseen entisöidään sali, josta tulee kokoontumishuone luentoja ja pienempiä konsertteja varten.
 
 
30.05.2013

Pietarsaaressa sijaitseva Länsinummen koulu peruskorjataan vuosina 2013-2014. Mäenpää Rakennus Oy sai projektin pääurakan, johon kuuluvat rakennustekniset työt sisäilmaongelmien poistamiseksi. Rakennuskohteen vanha osa on 4895 brm2 ja keittiön laajennusosan, lastauslaiturin ja laatikkovaraston pinta-ala on 122m2. Kunnostuksen yhteydessä rakennetaan myös uusi 68m2:n konehuone ilmanvaihtojärjestemälle.

Projekti on erityisen vaativa, koska rakennustöisten puhtausluokituksen ja siivouksen P1 vaatimukset on täytettävä.
 
2011 © Mäenpää Rakennus Oy. All rights reserved | website by reklambyrå - Mainostoimisto Tony Eklund
 
På Svenska Suomeksi